Начало ММА Джон Джоунс: Избирам Брок, Кормие вече плака 2 пъти

Джон Джоунс: Избирам Брок, Кормие вече плака 2 пъти

Джон Джоунс: Избирам Брок, Кормие вече плака 2 пъти
0

Шампионът на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс, говори пред медиите в САЩ днес. Американецът разкри с кого иска да се бие, след като срещне Антъни Смит (31-13) на UFC 235. Бойното шоу е тази неделя по първи петли българско време.

Ето какво каза Джоунс (23-1):

„Бих избрал Брок Леснар. Той внася съвсем различна аудитория, а и хората вече ме видяха как разплаквам „DC“ два пъти. Нямам нищо против този пич, дайте му доминация в тежка категория“, започна Джон.

„Някои хора считат Даниел Кормие за най-великия на всички времена. А да се бия с най-великия на всички времена, когато той тежи 13 килограма повече от мен… опасно е, който и да си. Здравето ми е на първо място“, признава американецът.

Джон Джоунс победи 2 пъти Кормие – през 2015 и 2017 година. Резултатът от втората битка не се зачита в официалната статистика, защото Джон бе уличен в употреба на анаболни стероиди.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.