Начало Бокс Кубрат Пулев не изключва възможността да стане политик
0

Кубрат Пулев не изключва възможността да стане политик

Кубрат Пулев не изключва възможността да стане политик
0

Кубрат Пулев не изключва възможността да навлезе в политиката един ден. В Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, Кобрата посочи, че съществува и такъв вариант. По думите му и в момента е наполовина политик, защото живее за хората.

„Тази енергия, която давам на хората и толкова откровен, тази любов към България. Колко по-политик да бъда? Кой политик може да се похвали с такова желание към България. Да го виждате или усещате от тях. Или са много малко, или малко го показват„, посочи той.

Целта на боксьора си остава световната титла, а не дадена персона. По думите му интересните му съперници са трима – всичките, които имат световни титли.

„Не ми е за цел да седя и да гоня даден човек, от когото имам загуба“, коментира Пулев по повод срещата му с Владимир Кличко.

„Независимо дали той ще победи или не, той едва ли ще иска мач с мен. За предния мач чаках година и половина напред. Той отбягваше, през цялото време дори, когато се подготвях направи номер две седмици преди мача, за да го отложи. Моята цел е световната титла, а не дадена персона“, посочи Пулев.

По думите му малките неща и детайли „обръщат колата“, именно те допринесли за загубата му от Кличко. Пулев подчерта, че поуките са взети на няколко пъти от този мач и продължава напред.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.