Начало Бокс Кубрат Пулев: Продължавам напред към световната титла

Кубрат Пулев: Продължавам напред към световната титла

Кубрат Пулев: Продължавам напред към световната титла
0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев (26-1) ще се бие срещу Богдан Дину (18-1) на 23 март. Новината бе анонсирана отново днес и от организаторите на галата в „The Hangar“ – Коста Меса, Калифорния.

Американските медии обърнаха специално внимание на мача:

„Вълнувам се, че ще се бия в „The Hangar“ по „ESPN“. Продължавам напред към световната титла в тежка категория. Зад себе си имам страхотен екип и съм фокусиран, и готов да си свърша работата на 23 март“, заяви Пулев.

„Знам, че това е голяма възможност за мен да се изкача на върха в тежка категория. Щастлив съм, че ще се бия в Съединените щати срещу наистина топ боксьор. Когато спечеля, ще бъда считан за топ претендент“, каза румънският съперник на Кобрата.

На голямата гала ще участва и Тервел Пулев. Той ще срещне американеца Брандън Джонсън.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.