Начало Бокс Уличен в допинг шампион си пожела мач срещу Кобрата

Уличен в допинг шампион си пожела мач срещу Кобрата

Уличен в допинг шампион си пожела мач срещу Кобрата
0

Уличеният в допинг шампион в тежката категория Мануел Чар изненадващо се появи в “Арена Армеец”. 33-годишният германски боксьор със сирийски корени изгледа боксовата гала в София и бе един от първите, които поздравиха Кубрат Пулев за успеха над Хюи Фюри. Чар, който живее и тренира в Германия, снощи бе в компанията на единствената българка с място в боксовата “Зала на славата” Дейзи Ланг.

 

Минути след като ръката на Кубрат Пулев бе вдигната победоносно, Мануел Чар се качи на ринга и поздрави българина и му пожела успех срещу Антъни Джошуа. Също така Чар си пожела да се изправи срещу Кобрата някой ден в битка за пояса.

 

През 2017 г. Мануел Чар спечели първата си титла в 13-годишната си кариера в професионалния бокс (31-4, 17 победи с нокаут). Той завоюва титлата на Световната боксова асоциация (WBA) след успех срещу Александър Устинов. Преди месец бе хванат с положителна допинг пробва и загуби шампионския си пояс и правото да защитава срещу американеца Фрес Окендо, който бе насрочен за края на месец септември в Кьолн.