Начало Бокс Кубрат Пулев за трудностите и хубавите моменти от образованието (ВИДЕО)

Кубрат Пулев за трудностите и хубавите моменти от образованието (ВИДЕО)

Кубрат Пулев за трудностите и хубавите моменти от образованието (ВИДЕО)
0

Боксьорът Кубрат Пулев вече е висшист (подробности тук). Кобрата сподели радостта си със своите фенове във Facebook като качи снимка на дипломата си степен „бакалавър“ от НСА с текст:  „Дипломирах се! Отне ми време, но го направих! Щастлив съм, защото вярвам в силата на българското образование! Вярвам и че ние – спортистите, трябва да служим за пример. Големият спорт трябва да върви ръка за ръка със знанието“.

 

Веднага след като получи дипломата си от ректора на висшето учебно заведение проф. Пенчо Гешев, Кобрата даде дълго интервю пред българските медии. В него Пулев, който за трети път в кариерата си при професионалистите стана претендент за световната титла в тежката категория на IBF, призна на кои изпити са го късали, кое му е било интересно по образованието и къде се е затруднил, дали е обличал гимнастическо трико, в какви спортове се е пробвал и какви оценки е получавал.

Boec.BG ви предлага цялото и изключително любопитно интервю с Кубрат Пулев по време на церемонията по връчване на дипломата за завършено висше образование.

 

тагове: