Начало Бокс Легендарен рефер разкритикува спирането на битката между Пол и Аскрен
0

Легендарен рефер разкритикува спирането на битката между Пол и Аскрен

Легендарен рефер разкритикува спирането на битката между Пол и Аскрен
0

Легендарният рефер Джон Маккарти не е съгласен с действията на колегата си Брайън Стейтс, който попречи на Бен Аскрен да продължи боксовия си мач срещу Джейк Пол. Така бившият боец от UFC загуби с ТКО минута преди края на първия рунд.

Това се случва, когато неопитен съдия взема бързи решения„, каза Биг Джон.

Бен Аскрен стана преди броенето на осем и имаше допълнително време, защото съдията трябваше да избута Джейк Пол обратно в ъгъла. И това беше първият рунд – много хора платиха пари за тази битка. Това не беше някаква малка регионална битка между начинаещи боксьори, при която съдията не иска да рискува и спира при първа възможност„, каза легендарният специалист.

Аскрен: Това беше позор за мен

Тази битка не можеше да бъде спряна по този начин. Джейк просто получи победата. Да, Бен пропусна добър удар, но стана и беше готов да продължи. Ръцете му бяха на правилното място и нямаше признаци, че не може да продължи. Вероятно Брайън Стейтс не е знаел, че Бен винаги ходи като патица. Това беше прибързано и много лошо решение. Ако сте домакин на такава битка, трябва да поканите опитен съдия, който разбира как да сервира шоу от такова ниво и мащаб„, допълни Маккарти.