Начало Бокс Легендарният Даниел Петров влезе в психодиспансер
0

Легендарният Даниел Петров влезе в психодиспансер

Легендарният Даниел Петров влезе в психодиспансер
0

Легендарният боксьор Даниел Петров, известен с прякора Пинчера, е в психиатрично отделение в София, съобщава „Блиц“. Преди това 47-годишният легендарен спортист, който на олимпиадата в Атланта през 1996 година спечели титлата в категория до 48 килограма, е бил приет в клиниката „Софиямед”.

Петров, който е родом от Варна, но живее от години в столичния квартал „Дружба”, се е почувствал зле преди седмица. Пинчера първо е настанен в споменатата вече болница, а след четиридневен престой там е прехвърлен в психодиспансера, намиращ се до Сточна гара.

Олимпийският шампион в категория до 48 килограма от Игрите в Атланта през 1996 година започнал да губи равновесие, появил се и тремор в краката. Още по-притеснителното било, че имал проблеми с паметта – взел да забравя. След тези симптоми той бил веднага приет в „Софиямед”, където установили, че проблемът идва от черния дроб. В клиниката Петров останал четири дни, а от вчера е в психодиспансер.

„Блиц“ твърди, позовавайки се на близки на Пинчера, че той едва ли не насила пратен в психото до Сточна гара. От въпросния диспансер потвърдили, че Петров е там, но по свое собсвено желание.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.