Начало Бокс Уайлдър: Не искат да се бият с мен, защото знаят силата ми
0

Уайлдър: Не искат да се бият с мен, защото знаят силата ми

Уайлдър: Не искат да се бият с мен, защото знаят силата ми
0

Световният шампион дионтей Уайлдър смята, че другите боксьори в неговата категория искат да се бият с него само привидно, но всъщност не искат. Американецът се изправя срещу Джералд Вашингтон на 25 февруари, а в интервю си припомни двубоя си с поляка Артур Шпилка.

“Когато нокаутирах Шпилка, за няколко секунди помислих, че е мъртъв”, призна Уайлдър.

“Има много боксьори от тежка категория, които казват, че ме искат, но дали това наистина е така? Всички знаят силата на Дионтей Уайлдър. Аз се боксирам за хората. Обичам да давам на феновете страхотни мачове на разумна цена. Във всеки мач съм супер вълнуващ за гледане и добре подготвен. Давам на хората това, което искат да видят в тежка категория, а именно – нокаута”, каза Уайлдър.

“Джералд Вашингтон е едър тип, виждал съм го да се боксира няколко пъти. Не мисля, че той е готов за мен, но пък той самият го мисли. Ще разберем на 25 февруари. Избрах него, защото той винаги е действал уважително, искайки тази възможност”, каза още американецът.

“Моята подготовка винаги е една и съща, дори и опонентът ми да е друг. Джералд си прилича с Вавржик, което прави нещата по-лесни за мен. Определено се чувствам на сто процента. Докато не получих тази контузия, така и не бях позволил на ръката ми да се възстанови напълно, защото при бицепса това отнема повече време, отколкото при ръката. Това време ми даде възможност наистина да подобря лявата си ръка. Чувствам се по-полиран откогато и да е”, обясни още световният шампион.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.