Начало Бокс Претендентът към Уайлдър: Ще те шокирам и укротя!
0

Претендентът към Уайлдър: Ще те шокирам и укротя!

Претендентът към Уайлдър: Ще те шокирам и укротя!
0

Американецът Джералд Вашингтон се закани на сънародника си Дионтей Уайлдър. Двамата излизат един срещу друг на ринга на 25 февруари в САЩ за световната титла на WBC в тежка категория.

“Уайлдър ще бъде шокиран точно както почти всеки съперник, който е излизал срещу мен. Ще го изненадам и за него това ще бъде един добър урок по скромност.

Всеки може да удря! Всички продължават да казват колко силен е неговия удар. Ако той улучи подходящия момент и ви удари – да, в това няма да има спор. Но аз знам, че трябва да бъдат внимателен, за да се предпазя от тежкия му тупаник. И аз знам как да се защитя. Моят проблем е в нападение, а не в защита. Аз трябва да се науча как да атаувам“, каза Вашингтон, който коментира и изказването на Уайлдър, че не е на неговото ниво.

“Това е негово мнение. Знам каква е моята работа, и какво трябва да свърша. Знам, какви са моите цели, и знам какво е необходимо, за да ги постигна. Над тази неща аз възнамерявам да работя по време на срещата. И нека да видим неговия срещу моя бокс“, коментира „Черния петел“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.