Начало ММА Легендата Андерсон Силва смята да се бие до 48 години
0

Легендата Андерсон Силва смята да се бие до 48 години

Легендата Андерсон Силва смята да се бие до 48 години
0

Легендарният боец Андерсон Силва има намерение да се бие още 7 години. В момента бразилецът е на 41 години. Той не успя да спечели нито един от последните си пет двубоя, а през уикенда излиза на ринга срещу Дерек Брунсън.

“Щастлив съм, защото имам енергия в сърцето си. Имам много енергия за битки. Разговарях със семейството си, като то ме подкрепя в това да уважа контракта си с UFC. Мисля, че имам достатъчно енергия за още години. Може би шест, седем. Не зная. Но имам енергия. Това е по-важното. Изпитвам страст и обичам работата си”.

“Мисля, че мачът с Брунсън е огромно предизвикателство за моето време. Мисля, че вече всичко в живота ми е някакъв вид предизвикателство за мен”, каза Силва.

“Промених фокуса си. Сега имам повече време за семейството си и за различните ми работи, извън UFC. Сега за мен не е важно колко мачове съм спечелил или загубил. Сега по-важното за мен е да бъда щастлив.

UFC промени всичко в моя живот. Искам да върна на UFC всичко, защото те ми дадоха възможността да променя всичко в този свят, да вдъхновя цяло ново поколение. Да, разбира се – това е страхотно за моята история в UFC. Разбира се, че това е целта ми”, завърши легендарният бразилец.

тагове: