Начало ММА Адесаня – Силва е като Джордан срещу Леброн?

Адесаня – Силва е като Джордан срещу Леброн?

Адесаня – Силва е като Джордан срещу Леброн?
0

Майкъл Джорджан срещу Леброн Джеймс. С подобен титаничен сблъсък сравниха една от предстоящите битки на UFC американски журналисти.

Непобеденият до момента Израел Адесаня (15-0 MMA, 4-0 UFC) ще премери сили с Андерсон Силва (34-8 MMA, 17-4 UFC) на UFC 234. Събитието ще се проведе в Мелбърн (Австралия) на 10-ти февруари 2019.

Бившият шампион в средна категория не е съгласен:

„Джордан, Леброн и Кобе са от друго ниво. Аз съм нормален човек, Израел също“, заяви Паяка.

„Голям боец е. Много е талантлив. Чака го бляскаво бъдеще. Дали е моята млада версия? Не, той е младата версия на себе си… За пръв път се изправям срещу състезател с подобен стил“, продължи Силва.

„Няма значение на колко години е тялото ти. Важен е умът.“

Мачът ще е на „Род Лейвър Арина“ в Австралия. Това е чудесна възможност за Адесаня да продължи победната си серия. Силва не се намира в оптимална форма, а специалистите твърдят, че отдавна е отминал пикът в кариерата му.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.