Начало Бокс Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри

Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри

Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри
0

По-малкият брат на Тайсън Фюри – Томи, ще дебютира като професионалист срещу два пъти по-възрастен боксьор. Съперникът на 19-годишния талант се казва Йевгенис Андрейевс и е на 37.

Латвиецът е с доста скандална кариера. Неговите победи са 10… а загубите 102!

Има 38 поражения (и 1 равенство) само в последните 3 години. Не познава вкуса на успеха от цели 39 двубоя.

Шансът Томи да дебютира със загуба граничи с лудостта. „Да му бяхте дали боксова круша за протвиник“, шегуват се в типичния си стил феновете на бокса в Англия.

Мачът е на 22 декември в Манчестър и ще подгрява сблъсъка за световната титла на IBF в категория перо. Джош Уорингтън ( 27-0-0) ще защитава пояса си срещу Карл Фрамптън (26-1-0). В същата вечер, но в Лондон – ще се състои чаканият реванш между Дерек Чисора и Дилиън Уайт.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.