Начало Бокс Томи Фюри: Не влизам в бокса заради брат ми (ВИДЕО)

Томи Фюри: Не влизам в бокса заради брат ми (ВИДЕО)

Томи Фюри: Не влизам в бокса заради брат ми (ВИДЕО)
0

На 22 декември в Англия ще има две огромни боксови събития. В столицата Лондон Дерек Чисора и Дилиън Уайт ще излязат за втори път един срещу друг и нищо чудно отново да станем свидетели на един от най-вълнуващите сблъсъци за последните 10 години.

На северозапад от Лондон, в Манчестър също ще има голямо събитие – Джош Уоринтгън ( 27-0-0) ще защитава световната си титла на IBF в категория перо срещу Карл Фрамптън (26-1-0).

В един от подгряващите мачове на Уорингтън и Фрамптън своя професионален дебют ще направи едно 19-годишно момче на име Томи Фюри. Томи е по-малкия брат на бившия световен шампион -Тайсън Фюри, но за разлика от него Томи се състезава в лека тежка категория.

Все още не се знае кой ще му е противник, но съвсем скоро се очаква и това име да бъде оповестено.

В момента младокът е в подготвителен лагер, а треньор му е самият Рики Хатън.

Ето какво сподели поредното откритие на Питър Фюри:

„Чувствам се много добре преди мача, не съм нервиран или нещо подобно. От доста време чаках този момент. Всеки, който ме познава ще ви каже за големите жертви и лишения, които съм направил, за да стигна до този момент.

Повечето хора на моята възраст са по партита и се наливат, но аз никога не съм имал такива планове за себе си. Цял живот се боксирам и ще ви го демонстрирам на 22 декември.

Искам да покажа на хората, че не го правя само защото съм братовчед на Хюи или брат на Тайсън. Тук съм, за да изградя моето собствено име и да съм най-добрата версия на себе си. Не смятам да се съревновавам с друг Фюри, а да бъда просто Томи Фюри.

View this post on Instagram

Throwing it back….

A post shared by TNT (@tommytntfury) on

Що се отнася до стилът ми… мога да танцувам на ринга. Мисля, че се движа доста добре и умея да се изплъзвам бързо от неудобни ситуации, но също така имам сила. Мога да се бия и от преден, и от заден крак.

В момента съм около 81 кг и имам да сваля още малко, за да вляза в категорията (79 кг). Висок съм около 1.83 см и се надявам да порасна с още няколко, но времето ще покаже. Засега съм изцяло доволен от факта, че съм в тази дивизия. За това съм и тук – да доминирам в категорията“, бяха част от думите на Томи Фюри.

 

тагове: