Начало Бокс Легендата Франк Бруно предложи помощ на Джошуа

Легендата Франк Бруно предложи помощ на Джошуа

Легендата Франк Бруно предложи помощ на Джошуа
0

Бившият световен шампион в тежка категория и един от най-обичаните и почитани британски боксьори за всички времена – Франк Бруно сподели, че с удоволствие би помогнал на Антъни Джошуа в подготовката му за реванша с Олександър Усик.

Усик и „Ей Джей“ ще се изправят един срещу друг през пролетта на 2022 г. в мач реванш за трите световни титили, които украинецът взе от Джошуа в края на септември.

Embed from Getty Images

Представянето на Джошуа бе под всякаква критика и малко след загубата той се отдаде на туризъм в САЩ, където посети множество зали и авторитетни треньори. Мнозина веднага предположиха, че бившият шампион си търси нов треньор, а преди дни Еди Рейносо сподели, че вече е провел разговори с Джошуа и Еди Хърн.

Оказва се обаче, че 31-годишният британец може да намери помощ от светило и на своя територия, без да му се налага да прави презокеански полети.

„Това изобщо не е краят на Антъни“, заяви Бруно.

„Понякога човек трябва да загуби, за да разбере как да печели. Знам го от личен опит. Той все още е същият жаден за успехи боксьор и ще иска повече от всякога да затвори устите на критиците.

„Ако мога да бъда полезен по какъвто и да е начин, за мен ще бъде чест да му помогна. Нека ми се обади и със сигурност ще му помогна с подготовката и с някой друг съвет“, сподели 60-годишната легенда.