Начало Бокс Фюри обяви цената, при която ще излезе срещу Уайт
0

Фюри обяви цената, при която ще излезе срещу Уайт

Фюри обяви цената, при която ще излезе срещу Уайт
0

Тайсън Фюри е готов да пренебрегне решението на WBC и въпреки всичко да се бие с Дилиън Уайт. За да го направи обаче, „Циганския крал” си има цена, която не възнамерява да свали.

Според медиите на Острова, световният шампион в тежка категория няма проблем да се изправи на ринга с „Крадеца на трупове”. Стига от другата страна да са съгласни Фюри да получи 80 процента от приходите и твърдия хонорар, предвиден за сблъсъка!

Уайт очакваше да получи възможност за мач с Тайсън при сравнително равни условия от 45 на 55 в полза на шампиона. От WBC обаче не посочиха британеца за официален претендент, като обявиха, че ще изчакат решението на съда относно неговия отменен мач с Ото Валин. Едва след това организацията ще прецени как да процедира.

Дилиън е един от най-дълго чакащите боксьори на опашката за мач за световната титла. Той е на върха в класацията на WBC от 2017 година, когато победи Роберт Хелениус. В последствие обаче се проведоха три мача на Фюри и Дионтей Уайлдър, като „Бронзовия бомбардировач” имаше такъв като шампион и с Луис Ортис.