Начало Бокс Легендата Крис Юбенк обран посред бял ден в Лондон

Легендата Крис Юбенк обран посред бял ден в Лондон

Легендата Крис Юбенк обран посред бял ден в Лондон
0

Никой не е имунизиран от това да стане жертва на грабеж. Живата легенда на бокса Крис Юбенк е бил жертва на обир посред бял ден в Лондон.

Неговата кафява мъжка чанта с важни документи и всекидневни вещи е била задигната от повратлив и бърз обирджия.

Престъпникът не оставил никакви шансове на 55-годишото боксово величие да се опита да си я върне.

„Това наистина обърка целия ми ден“, призна Юбенк.

„Надявам се крадецът да остави някъде документите и хората да разпознаят името ми. В първия момент бях толкова шокира, че дори не започнах да го преследвам. Изстреля се като спринтьор на 100 метра. Видях само задната част на главата му и няма никакъв шанс да го разпозная“.

„Всичко стана за секунди. Според мен въпросният мъж няма никаква представа кой съм аз, но и не му е нужна, защото не се стигна до физическа конфронтация, просто хукна и изчезна“, добавя Крис Юбенк.

Полицията търси повече информация по случая и в момента се преглеждат видео камери и разпитват очевидци.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.