Начало Бокс Ленъкс Люис: Щях да нокаутирам Тайсън Фюри

Ленъкс Люис: Щях да нокаутирам Тайсън Фюри

Ленъкс Люис: Щях да нокаутирам Тайсън Фюри
0

Ленъкс Люис, който е бивш абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория, сподели пред медии, че и в днешни дни би победил всеки един боксьор.

„Разбира се, щях да бъда безспорен шампион тези дни. Може би Тайсън Фюри би ми създал малко повече проблеми в продължение на няколко рунда. Но в крайна сметка щях да го нокаутирам. Вижте, аз съм майстор на нокаутите. Имам арсенал от удари, който мога да използвам по всяко време“, заяви Люис, цитиран от fight-bg.com.

Люис коментира и представянето на своите сънародници – английските боксьори, които са вече общо 5 в топ 10 класацията на авторитетния сайт boxrec.com („Боксовата библия“) в тежка категорияТайсън Фюри, Антъни Джошуа, Дилиън Уайт, Дерек Чисора и Джо Джойс.

„Страхотно е, че в момента британските боксьори имат такова влияние върху световния бокс. Много се радвам за съвременния британски бокс. И мога да кажа, че изиграх ключова роля при отварянето на вратата към този процес. Това е много положителен момент за британския бокс“, добави „Лъва“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.