Начало Бокс Лома и Лопес ще чакат още за мач
0

Лома и Лопес ще чакат още за мач

Лома и Лопес ще чакат още за мач
0

Очакваният с огромен интерес от боксовите фенове мач за обединяване на титлите в лека категория между Василий Ломаченко и Теофимо Лопес беше отложен за пореден път.

След като първоначално срещата беше насрочена за 30 май в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, но пандемията от коронавирус я премести за 19 септември, сега има нова дата, отново поради същата причина. Шефът на „Топ Ранк“ Боб Аръм разкри, че към момента голямата цел е двете звезди в лека категория да се изправят един срещу друг на 3 октомври.

„Лома – Лопес, бяхме го насрочили за 19 септември като работна дата, но сега сигурно ще трябва да го преместим за 3 октомври, защото ще бъде с предплатено излъчване. В момента, с пика на коронавируса в Невада, няма как да го организираме, дори и с ограничен брой зрители. Надяваме се, имаме време да го направим, да вкараме около 2000-2500 човека в залата“, заяви Аръм пред BoxingScene.com

Ломаченко (14-1, 10 КО) и Лопес (15-0, 12 КО) отказаха двубои за временни титли, за да могат да се изправят един срещу друг. Украинецът дори вече се подготвя за този мач в родината си.