Начало Бокс Ломаченко: Джервонта Дейвис е най-добрият боец в Туитър (ВИДЕО)

Ломаченко: Джервонта Дейвис е най-добрият боец в Туитър (ВИДЕО)

Ломаченко: Джервонта Дейвис е най-добрият боец в Туитър (ВИДЕО)
0

На официалната пресконференция след поредната победа на професионалния ринг на Василий Ломаченко боксьорът показа чувство за хумор и добро настроение. Само минути след като отказа Антъни Крола в четвъртия рунд, журналисти запитаха за следващия двубой на Лома и дори назоваха имена за възможни съперници.

Един от репортерите в залата за пресконференции на Staples Center попита за шампионът в категория супер-перо и протеже на Флойд Мейуедър – Джервонта Дейвис. Промоутърът на Ломаченко, Боб Аръм, отговори още преди края на въпроса за Дейвис.

„Питайте Флойд Мейуедър! Той самият казва, че момчето не е готов за този двубой! Той е мениджъра му! Няма кой да разбира повече от бокс от Флойд Мейуедър. Не питайте глупави въпроси, когато е казано, че Дейвис все още не е готов!“, отсече Аръм.

Но най-доброто остана за накрая. Ломаченко завърши отговора на Аръм като добави:

„Мисля, че Джервонта Дейвис е най-добрият боец в Туитър“, заяви Лома.

Джервонта „Танка“ Дейвис е боец от The Money Team с 21 победи от 21 професионални срещи. Той е настоящ шампион на WBO и IBF в категория супер-перо и е считан за наследника на Флойд Мейуедър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.