Начало Бокс Ломаченко – Коми, на живо

Ломаченко – Коми, на живо

Ломаченко – Коми, на живо
0

Василий Ломаченко и Ричард Коми се впуснаха в люта битка.

Украинецът и ганаецът се борят за интерконтиненталния пояс на WBO в „Медисън Скуеър Гардън“.

Ето как се развива мачът рунд по рунд:

5:59 Ломаченко все още опипва почвата. Коми е по-активен в първите минути и украинецът си плаща с деснячка в главата. Той пласира повече удари, но по-добрите бяха за съперника.

6:04 И двамата пласират добри удари. Лома работи от разстояние, Коми го намери с ляв в тялото и след това потърси горе. Успя да вкара и в брадичката, но бившият хегемон в лека категория е добре. След това на свой ред украинецът пласира ляв в тялото и в главата.

6:09 Още един силен рунд за Ломаченко, който вкара добра комбинация от три удара. Успя да наниже и ляв-десен в брадичката.

6:14 Нова комбинция от три удара за Лома, който вече плува в свои води в този мач. Коми изяде и ъперкът.

6:19 Ломаченко пласира ляво кроше. Бързината в краката и ръцете му остава без отговор за съперника. Пореден рунд на сметката на украинеца и вече 49-46.

6:24 Силен ляв в тялото на Коми в първите секунди на шестата част. Лома притиска съперника и му вкарва добра комбинация ляв-десен отново в тялото и един в главата. Отново той взима връх в размените.

6:29 Бърз ляв праща Коми на пода! Лома избухва с още една атака и се опитва да покаже на ъгъла на съперника, че трябва да спрат битката. Коми продължава да яд здрав пердах.

6:34 Ломаченко забива страхотен ляв ъперкът и след това продължава да доминира на ринга, вече 79-72.

6:39 Коми се опитва да покаже, че още е в играта. Нов много силен ляв обаче попада право в целта за Ломаченко и украинецът няма как да му позволи своеволия.

6:44 Лома се движи като в „Матрицата“ и вкара нова комбинация от три удара. Коми успява да пласира дясна ръка. След това опитва и леви, но и тази част е за Лома.

6:49 Победа с единодушно решение за Василий Ломаченко!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.