Начало Бокс Ломаченко не вижда нищо лошо в битките на блогърите
0

Ломаченко не вижда нищо лошо в битките на блогърите

Ломаченко не вижда нищо лошо в битките на блогърите
0

Двукратният олимпийски шампион и световен шампион в три теглови категории Василий Ломаченко призна, че е гледал неотдавнашната демонстративна битка на Флойд Мейуедър-младши срещу блогъра Логан Пол и не вижда нищо лошо или неуважително за бокса в подобни събития.

Гледах го. Те правят пари. Това не е спорт. Много хора купуваха тази битка, за да гледат как боксьори и блогъри печелят пари. Това е бизнес. Нямам проблем с това, след като хората плащат и искат да го гледат„, каза Ломаченко.

Това не е мой проблем, не е проблем и на онези боксьори, които казват:„ О, това е неуважително“. Ако хората искат, ще гледат. Хората плащат пари, за да ги гледат, защо да не се възползват от това? Виждал съм боксьори да коментират, че не е честно – но чия е вината, че не можете да направите същото? Ако си известен, използвай го„, добави украинецът.

Ако на един боксьор му бъде предложена битка с някой блогър за 20 милиона, няма ли да се съгласи? Разбира се, би се съгласил, това са лесни пари. Хората, които критикуват това, просто не могат да се поставят на тяхно място. Така се печелят пари. Днес това е тяхната работа, техният хляб„, завърши Ломаченко.