Начало Бокс Лопес и Камбосос се обединиха: Всичко ще приключи до третия рунд

Лопес и Камбосос се обединиха: Всичко ще приключи до третия рунд

Лопес и Камбосос се обединиха: Всичко ще приключи до третия рунд
0

Заплахите и прогнозите преди всеки голям и не толкова голям двубой са част от играта.

Понякога просто за да привлекат повече интерес, друг път за да уплашат съперника, в професионалните бойни спортове самохвалбата е просто задължителна.

Представете си как някой известен футболист или треньор се изхвърля преди важен мач, че победата им е в кърпа вързана! Това се равнява на жесток автогол и при евентуална издънка медии, фенове и експерти ще го разкъсат!

Не така обаче седят нещата при профи боксьорите. Колкото по-голяма уста имаш, толкова по-добре за джоба ти. Поредното доказателство за това са изказванията на шампиона в лека категория Теофимо Лопес и задължителният претендент и негов следващ противник Джордж Камбосос.

Двамата изненадващо се обединиха около тезата, че срещата им на 5-ти юни няма да продължи повече от три рунда. Всеки гледайки от своята призма, разбира се.

Младият шампион подкрепи мнението на баща си, който заяви преди няколко дни, че Камбосос е далеч от нивото на сина му и всичко ще приключи за по-малко от 10 минути.

„С баща ми работим по стратегията за мача“, сподели Лопес-младши.

„И двамата знаем, че ако съм фокусиран всичко ще приключи за три рунда“.

27-годишният Камбосос потвърди малко по-рано думите на именития си противник, но според австралиеца, Лопес ще е този, който ще бъде приключен набързо.

„Теофимо не носи на бой и има доста съмнителна брадичка“, заяви претендентът.

Не се учудвайте, ако го откажа в третия рунд. Защитата ми е доста подценявана, а в нападение съм доста по-бърз, отколкото хората си мислят.“