Начало Бокс Лопес към Лома: Не бягай сега!
0

Лопес към Лома: Не бягай сега!

Лопес към Лома: Не бягай сега!
0

Теофимо Лопес продължава на не е уверен в желанието на Василий Ломаченко да се изправи срещу него в следващия си двубой.

Макар и да няма подписан договор между двете страни, мачът за обединяване на титлите в лека категория беше предвиден за 30 май в Ню Йорк, но заради пандемията от коронавирус беше отменен и се очаква да му бъде насрочена друга дата. Лопес обаче е притеснен, че докато „Матрицата“ не сложи подписа си под контракта, съществува възможността да се откаже.

„Просто се опитваме да се подсигурим, че този тип няма да избяга. Това е основната ми цел – да не се откаже. Оставете ме да си говоря глупости, искам да го усети, и искам да не избяга, мамка му. Защото всички искат да видят този двубой“, каза Лопес пред „SiriusXM“.

Снимка: БТА

22-годишният американец подозира, че Ломаченко се надява той да качи килограми и да премине от лека в полусредна категория и така да не трябва да се бие с него.

„Определено искам да кача категория. Полусредна е следващата стъпка и е възможна, съвсем, съвсем близо е. Работата е, че затова тренирам много и просто задържам лека категория. Трябва, защото съм голям за нея. Още раста. Костите ми още растат, всичко. Трябва да поддържам теглото си по най-добрия начин, за да направим още един или два двубоя в лека, преди да премина в полусредна. Не мога да обещая нищо. Искам мач с Лома, но, ако пандемията продължи, просто ще остане на заден план. И, според мен, те чакат точно това. Много ме дразни това. Изчакват. Чакат да кача категория. Знаят, че не мога вечно да поддържам тези килограми“.