Начало Бокс На Лопес му писна да чака Ломаченко
0

На Лопес му писна да чака Ломаченко

На Лопес му писна да чака Ломаченко
0

Шампионът на IBF в лека категория Теофимо Лопес губи търпение в преговорите си за мач за обединяване на титлите с голямата звезда Василий Ломаченко.

Според 22-годишния американец, „Матрицата“, който държи поясите на WBO, WBA и „франчайз“ титлата на WBC, протака прекалено много преговорите за двубой помежду им, който се очаква да се проведе на 30 май в Ню Йорк. Ако дотогава ситуацията с коронавируса се успокои, разбира се.

Снимка: БТА

„Чакахме, конкретно Лома и екипът му, за този мач. Предполагам, че е много трудно с него, с определени неща, що се отнася до преговорите. Искаше по-голям дял, искаше по-голям процент, искаше това, искаше онова. И преговорите не вървят наникъде, сега и това с изпращането му в Украйна се случи. Така че – не знам, честно, просто съм объркан от това как той се справя със ситуацията. Искам този мач да се осъществи най-вече заради феновете, в крайна сметка те печелят най-много. Но, наистина, нямам намерение да чакаме този тип твърде дълго. Дадохме му всичко, което му трябва и което поиска, а сега той се оплаква от Ню Йорк, иска да е във Вегас, иска да е в Калифорния. Става досадно“, каза Лопес пред ESPN.