Начало Бокс Кембъл не мисли, че е аутсайдер срещу Ломаченко
0

Кембъл не мисли, че е аутсайдер срещу Ломаченко

Кембъл не мисли, че е аутсайдер срещу Ломаченко
0

Люк Кембъл е на мнение, че се изправя срещу Василий Ломаченко във възможно най-добрия момент и отказва да приеме ролята на аутсайдер в двубоя.

Двамата ще се срещнат за трите световни титли на украинеца на 31 август в Лондон, където през 2012 г. спечелиха златни медали на Олимпийските игри – англичанинът в категория „петел“, украинецът – в лека.

„Мачът е в перфектния момент и това са предизвикателствата, които винаги съм искал. Копнея да се бия с най-добрите. Никога не съм се криел от предизвикателствата. А този мач е такова, но точна за подобни двубои се готвя всеки ден и вярвам, че двамата най-добри в лека категория ще се изправят един срещу друг и срещата ще предостави всичко: боксов интелект, сила, скорост, издръжливост“, призна Кембъл.

„Радвам се, че отново съм в Лондон. Имам страхотни спомени от спечелването на златния си Олимпийски медал тук. Залата беше пълна всеки ден и атмосферата беше наелектризирана. Смятам, че това ще бъде перфектен тактически двубой, а човек няма как да не обича британските боксови фенове, защото са толкова страстни, емоционални и шумни. От боксът тук имам само хубави спомени. Не искам да говоря прекалено много. Това може да се окаже най-трудният ми мач до момента, може би защото той има предимство в ръста и разтега на ръцете“, добави Ломаченко.