Начало Бокс Майк Тайсън: Напуших се преди да нокаутирам Голота

Майк Тайсън: Напуших се преди да нокаутирам Голота

Майк Тайсън: Напуших се преди да нокаутирам Голота
0

Майк Тайсън разкри любопитен факт за победата над поляка Анджей Голота преди 18 години. Железния е излязъл на ринга, след като е употребил канабис. Ето какво разкри дълги години след мача:

„Битката ми с Голота е единствената, в която аз излязох напушен. Но това не се отрази на мен, отрази му се на него. После ме глобиха няколкостотин долара за поведението ми“, разкри легендарняит боксьор.

Във въпросната битка чупи скулата на съперника си и му причинява комоцио. Впоследствие си признава пред допинг-властите, че е бил под въздействието на наркотичното вещество.

Майк Тайсън в момента се занимава… с производство на марихуана. За медицински цели, разбира се.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.