Начало Бокс Майк Тайсън не се съмнява коя е била най-добрата битка в кариерата му

Майк Тайсън не се съмнява коя е била най-добрата битка в кариерата му

Майк Тайсън не се съмнява коя е била най-добрата битка в кариерата му
0

Иконата в тежка категория, Майк Тайсън, разкри коя според него е най-добрата битка в кариерата му, докато той и Франсис Нгану се подготвят да се изправят срещу Тайсън Фюри в Саудитска Арабия през октомври.

Тайсън се пенсионира като двукратен шампион в тежка категория, с репутацията на един от най- страховитите бойци, побеждавайки хора като Лари Холмс, Тревър Бербик, Майкъл Спинкс и Франк Бруно през своите двадесет години на ринга.

В интервю за своя подкаст,Hotboxin’ , Нгану обясни, че най-добрата битка в неговата MMA кариера е била срещу Стипе Миочич, където той получи първата загуба в своята UFC кариера. Въпреки това, 36-годишният играч разказа подробно, че загубата го е научила на повече, отколкото всяка победа с нокаут би го направила.

Това беше моята истинска първа битка срещу Миочич, загубих тази битка и мисля, че от онази вечер разбрах всичко. Ако питате мен, досега това беше най-добрата битка в моята кариера.

Тайсън също сподели мнението си по въпроса.

„Така се чувствам за битката си с Бъстър Дъглас, това беше най-добрата битка в моята кариера, хората няма да го разберат.“