Начало Бокс Майк Тайсън се вдъхновява… от Ла Рошфуко (СНИМКА )

Майк Тайсън се вдъхновява… от Ла Рошфуко (СНИМКА )

Майк Тайсън се вдъхновява… от Ла Рошфуко (СНИМКА )
0

Майк Тайсън продължава с подготовката за завръщането си на ринга. Освен с тренировките, бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория се вдъхновява от французинът и майстор на художествената проза – Франсоа Ла Рошфуко. Боксьорът сподели цитат от писателя в социалните мрежи.

„За да постигне величие, човек трябва да живее така, сякаш никога няма да умре“, написа „Динозавъра“ в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

“To achieve greatness one should live as if they will never die” – Francois De La Rochefoucauld. Tap the photo to purchase my Title Tour Tee and inspire greatness.

Публикация, споделена от Mike Tyson (@miketyson) на

 Припомняме, че Майк Тайсън ще се изправи на ринга срещу Рой Джоунс-младши в благотворителен сблъсък. Двубоят трябваше да се състои на 12 септември в Калифорния, но бе отложен.

Колаж: Филип Цветанов

Новата дата на сблъсъка е 28 ноември. Интересното е, че все още не е ясно какво е наложило промяната в датата на срещата. Предполага се, че или пандемията от коронавирус, или контузия на някой от двамата боксьори е довела до отлагане на събитието с месец и половина.

Сблъсъкът е уговорен да се състои в 8 рунда и без съдии.