Начало Бокс Майкъл Хънтър се завърна със смразяващ нокаут (ВИДЕО)

Майкъл Хънтър се завърна със смразяващ нокаут (ВИДЕО)

Майкъл Хънтър се завърна със смразяващ нокаут (ВИДЕО)
0

Американецът Майкъл Хънтър се завърна между въжетата с убедителна победа през изминалата нощ.

„Ловецът на глави“ се изправи срещу сънародника си Майк Уилсън в двубой за американската титла в тежка категория на WBA. Срещата се проведе в Ню Йорк и бе главно събитие на вечерта.

33-годишният Хънтър се нуждаеше само от 4 рунда, за да нокаутира своя съхперник по изключително тежък и красив начин. 38-годишният Уилсън определено нямаше работа на един ринг с Хънтър и още от самото нчало се виждаше, че сблъсъкът няма да продължи много.

Първите три части преминаха под диктовката на Хънтър, който си правеше каквото си поиска. Той пускаше далеч по-разнообразните и тежки удари, движеше се повече от съперника си и в същото време не пропускаше възможност да стовари тежките си крошета.

Така се стигна до четвъртия рунд, когато при оставаща половин минута до края, Хънтър прати на земята Уилсън след брутално дясно кроше в брадичката. Първоначално Хънтър пробва ляв прав, който обаче бе разгадан от Уилсън, който на свой ред отговори с мързелив и изморен ляв прав. Той обаче забрави да прибере ръката и в следващия миг деснячката на Хънтър го изпрати директно на пода.

Уилсън все пак намери сили да се изправи на крака, но реферът Рики Гонзалес прецени, че няма смисъл касапницата да продължава и прекрати двубоя точно навреме.