Начало Бокс Майкъл Хънтър: Ще нокаутирам Уилсън

Майкъл Хънтър: Ще нокаутирам Уилсън

Майкъл Хънтър: Ще нокаутирам Уилсън
0

Майкъл Хънтър е на финалната права в тренировките преди следващия си сблъсък на професионалния ринг. Американецът се подготвя във Флорида за срещата с Майк Уилсън. Двамата ще се изправят един срещу друг на 19 юни на боксова гала в „ Loan Depot Park“, Маями, Флорида, САЩ.

 Срещата, която е и за титлата на континентална Америка на WBA в тежка категория, ще се проведе в подгряващата карта на срещата между непобедения и обединен световен шампион в лека категория Теофимо Лопес и задължителния претендент Джордж Камбосос-младши.

„Ще бъде тежка битка, но това е моето излизащо парти! Виждам го нокаутиран. Не знам в кой рунд, но имам чувството, че ще го нокаутирам“, сподели Хънтър, цитиран от „fight-bg.com“.

Майкъл Хънтър има баланс от 19 победи (13 с нокаут), 1 равенство (срещу Александър Поветкин) и 1 загуба (от Олександър Усик). В следващия си сблъсък на ринга той ще се изправи срещу неговия сънародник Майк Уилсън (21 победи (10 с нокаут) и 1 загуба). Срещата ще се състои на 19 юни в „LoanDepotPark“ в Маями, Флорида.

Майк Уилсън е с баланс от 21 успеха (10 с нокаут) и 1 загуба на професионалния боксов рунг.

Хънтър и Уилсън имат една среща при аматьорите като до успеха стига Майкъл Хънтър.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".