Начало Бокс Стивърн е бил контузен в срещата с Брайън

Стивърн е бил контузен в срещата с Брайън

Стивърн е бил контузен в срещата с Брайън
0

Бърмейн Стивърн е излязъл на ринга контузен в сблъсъка с Тревър Брайън, който определи новия шампион за вакантната „редовна“ титла на WBA в тежка категория.

Припомняме, че през уикенда 31-годишният Брайън нокаутира в 11 рунд бившия претендент за шампионския пояс на WBC пред празни трибуни в „Seminole Hard Rock Hotel & Casino“, Холивуд, Флорида, САЩ в основното събитие на вечерта. Това бeше 21-и успех от 21 срещи за американеца на професионалния боксов ринг (15 от тях той печели с нокаут). Стивърн пък инкасира 5 загуба в професионалната си кариера.

„Честно казано, не трябваше да се бия. Всъщност се оттеглих от битката поради контузия. По време на седмицата на битката почувствах контузията, но накрая бицепсът ми се чувстваше по-добре и реших да се бия. Във втория рунд нанесох ляво кроше и разкъсах същия мускул. Ето защо използвах единствената ръка, която имах, която бе дясната ми ръка“, заяви хаитянинът пред „World Boxing News“.

Бърмейн Стивърн има баланс от 25 победи (21 с нокаут), 1 равенство и 5 загуби в своята професионална боксова кариера.

В момента ходя на рехабилитация, тъй като здравето ми е на първо място. Фокусиран съм върху това да възстановя ръката си на 100%, преди да мисля за каквото и да е. Не ме интересува какво говорят хората (за това какво се е случило и защо съм класиран в топ 15 на WBA). Не се интересувам от тяхното мнение, наистина“, завърши Стивърн.