Начало Бокс Чар се завръща на ринга, но не срещу Брайън

Чар се завръща на ринга, но не срещу Брайън

Чар се завръща на ринга, но не срещу Брайън
0

Махмуд Чар обяви следващия си сблъсък. Германецът от сирийски произход ще се изправи срещу машината за победи – Кристофър Лавджой (19 победи от 19 срещи – всички, записани след нокаут) на гала в Хамбург, която ще се проведе на 15 май.

Време е най-накрая да се върна на ринга. Аз съм в абсолютна топ форма! Лавджой ще претърпи първото поражение в кариерата си! И това е само началото! Битката, която ще се проведе в Хамбург в залата на проумотърската ми компания ЕС, е само началото на голямото завръщане на световен шампион, който никога не е губил титлата си на ринга“, сподели Чар, цитиран от fight-bg.com.

Припомняме, че германският боксьор беше понижен от „редовен“ шампион в „шампион в отдих“ на WBA в тежка категория, след като не успя да си извади документи за сблъсък с Тревър Брайън и от асоциацията организираха нов двубой за титлата, в който Брайън нокаутира Бърмейн Стивърн.

От WBA обявиха, че все пак сблъсък между Брайън и Чар ще има. Двубоят трябва да се състои най-късно до 30 май 2021 г., но с оглед факта, че Махмуд Чар ще качи на ринга на 15 май, най-вероятно такава среща няма да се състои или ще бъде обявена друга дата.