Начало Бокс Тревър Брайън: Сега съм единственият шампион на Америка

Тревър Брайън: Сега съм единственият шампион на Америка

Тревър Брайън: Сега съм единственият шампион на Америка
0

Тревър Брайън, който спечели „редовната“ световна титла на WBA в тежка категория, побеждавайки Бърмейн Стивърн, демонстрира самочувствие, заявявайки, че той е единствения шампион на Съединените американски щати при най-тежките.

„Сега аз съм единственият шампион от Америка. Аз съм сила, с която трябва да се съобразяват“,поясни Брайън, цитиран от „BoxingScene“.

Брайън е на 31 години и има общ баланс от 21 успеха (15 с нокаут) и нито една загуба в професионалната си кариера. 193-сантиметровият боксьор се намира на 38 място в авторитетната ранглиста на сайта boxrec.com при най-тежките.

„Върнах се в залата в Помпано Бийч. Готов съм за Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. Доведете ги“, завърши непобеденият боксьор, който се срещна и с Дон Кинг, който е един от най-големите промоутъри в историята на професионалния бокс.

Брайън вече има следващ съперник. Това ще бъде Махмуд Чар. Германецът не успя да си уреди документите и това отложи сблъсъка, а той самоят беше понижен в „шампион в отдих“ на WBA. Двубоят Брайън – Чар трябва да се състои  най-късно до 30 май 2021 г.