Начало Бокс Тревър Брайън е готов да предизвика победителя от сблъсъка Фюри – Джошуа

Тревър Брайън е готов да предизвика победителя от сблъсъка Фюри – Джошуа

Тревър Брайън е готов да предизвика победителя от сблъсъка Фюри – Джошуа
0

Тревър Брайън, който преди няколко дни спечели „редовната“ световна титла на WBA в тежка категория, побеждавайки Бърмейн Стивърн, заяви, че очваква да се бие с победителя от мегасблъсъка, който ще противопостави Антъни Джошуа (световен шампион на IBF, IBO, WBA Super и WBO) и Тайсън Фюри (носител на колана на WBC).

Фюри и Джошуа трябва да направят страхотна битка. Те са двама големи мъже с умения и талант и са готови да заложат всичко на карта. Нека победи по-добрият. Но определено нямам търпение да се бия с победителя. Искам да пробвам уменията си срещу някой от тези двама шампиони. Очаквам с нетърпение да се бия с някой от тези шампиони“, разкри Брайън, цитиран от „Fight-bg.com“.

Американският боксьор е на 31 години и има общ баланс от 21 успеха (15 с нокаут) и нито една загуба в професионалната си кариера. 193-сантиметровият боксьор се намира на 38 място в авторитетната ранглиста на сайта boxrec.com при най-тежките.

В момента ние сме топ 3 шампиони в тежка категория. Целият ми фокус е да се бия с някой от тях (Фюри или Джошуа). Те са топ световните шампиони и са на моя път към ставането ми на безспорен шампион в тежка категория. Метчая за това. Просто чакам своя шанс да реализирам мечтата си,“ завърши Брайън.