Начало ММА Макс Холоуей: Искам да се бия три пъти тази година

Макс Холоуей: Искам да се бия три пъти тази година

Макс Холоуей: Искам да се бия три пъти тази година
0

Макс Холоуей сподели мечтания си график за 2021 година. Бившият шампион на UFC в категория „перо“ ще проследи с интерес сблъсъка между Александър Волкановски и Браян Ортега, но не се заема да посочи с кой от двамата иска да се бие.

„За мен е без значение дали ще се бия с Ортега или Волкановски“, сподели Холоуей.

„Нека по-добрият от тях спечели. Искам да се сблъсквам с най-добрите. Когато се оттегля от ММА и светлините, интервютата, събитията и вниманието изчезнат – искам да съм влязъл в историята. Да погледна назад с гордост.“

„Ако всичко мине перфектно, искам да се бия три пъти тази година.“

„Казал съм на Дейна Уайт за лятото. След това ще направя възстановяване и желая да вляза отново в клетката през декември. Юли-декември ми звучи като чудесен план“, допълни Холоуей.

Първият му мач за 2021 беше срещу Келвин Катар, който беше спечелен по категоричен начин.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.