Начало Други Миро пропя и беше част от злощастна сватба на кечист в шоу на AEW (ВИДЕО)

Миро пропя и беше част от злощастна сватба на кечист в шоу на AEW (ВИДЕО)

Миро пропя и беше част от злощастна сватба на кечист в шоу на AEW (ВИДЕО)
0

Българската кеч звезда Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, продължава с изявите в All Elite Wrestling. В шоуто AEW Dynamite 71 – Beach Break, нашенецът кумува на един от най-добрите си приятели на ринга – Кип Сейбиън, с когото са и тандем при двойките.

След като Миро вдигна тост в чест на двойката Сейбиън и Пенелопе Форд, той обяви себе си за сватбения подарък.

Малко по-късно, при подновяването на своята реч, пловдивчанинът започна с реторичния въпрос: Какво е любовта? Това предизвика феновете в залата да запеят рефрена на известната песен „What is love“ на Хадауей, с което провокираха и родният кечист да пее.

След неразбория на ринга се стигна дотам, че Пенелопе Форд бе избутана върху тортата, а след това на ринга се появи Ориндж Касиди, който нокаутира младоженецът. Това явно ще означава бъдеща вражда между Касиди и Миро.

Миро все още няма загуба, откакто е част от All Elite Wrestling. Пловдивчанинът има общ официален баланс от 5 успеха в 5 срещи, 1 от които през 2021 година.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предлоцение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).