Начало Други Миро продължава да мачка в AEW (ВИДЕО)

Миро продължава да мачка в AEW (ВИДЕО)

Миро продължава да мачка в AEW (ВИДЕО)
0

Българският кечист Мирослав Петров Барняшев, известен в момента като „Миро“, продължава с успехите в All Elite Wrestling (AEW). Нашенецът, който се състезава в отбор с Кип Сейбиън, постигна втори успех от 2 срещи. Двамата победиха Лий Джонсън и Шон Малута в сблъсък, който беше част от събитието „AEW Dynamite 55“, провело се в Джансънвил, Флорида.

Именно родната звезда завърши двубоя, прилагайки любимата си хватка за предаване – „The Accolade“ на Шон Малута.

В първия си двубой за AEW, Миро и Кип Сейбиън победиха Джои Джанела и Сони Кис като и тогава успехът дойде след

Припомняме, че преди месец родната кеч звезда стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт. – All Elite Wrestling (AEW).

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

По време на карантинния период, обхвана цял свят, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.