Начало Бокс Макгрегър: Съдията трябваше да ме остави да падна! (ВИДЕО)
0

Макгрегър: Съдията трябваше да ме остави да падна! (ВИДЕО)

Макгрегър: Съдията трябваше да ме остави да падна! (ВИДЕО)
0

Конър Макгрегър заяви, че е предпочитал съдията да го остави да падне на земята и да бъде нокаутиран в Битката на годината срещу Флойд Мейуедър, вместо да спира мача в 10-ия рунд и да присъди 50-ата победа в кариерата на 40-годишния американец с технически нокаут.

„Смятам, че спечелих първите рундове, после той трябваше да промени стила си. Много по-събран е от мен, не че е толкова бърз или ударите му са толкова силни. Но има търпение, признавам му го, страхотна кариера е имал. Надявам се, че забавлявах феновете, мислех, че мачът е равностоен и спирането дойде малко по-рано, отколкото ми се щеше. Иска ми се реферът да беше оставил мача да продължи, бях малко уморен, а се чувствах добре в началото, отчитам това предимство на него (Мейуедър).

Бил съм душен на живо по телевизията и съм обръщал развоя на събитията. Тук самата атмосфера е много по-различна. Бях уморен, но трябваше да ме остави да падна и да става какво ще. Искаше ми се да ме беше оставил, все пак предстояха последните два рунда, пък дори и да се клатих в ъгъла.

Радвам се, че флагът е с мен и родината ми е зад мен“, каза Макгрегър в интервюто си на ринга непосредствено след края на срещата. Когато преди това той отиде да поздрави Мейуедър, му каза, че е можел да продължи и че американецът е голям шампион. Флойд също засвидетелства уважението си към бойните качества на ММА звездата, с което и двамата демонстрираха корено различно поведение в сравнение с медийните си кампании за промотиране на мегасблъсъка.