Начало Бокс Мейуедър: Конър е по-добър, отколкото мислех, но изпълних плана си (ВИДЕО)
0

Мейуедър: Конър е по-добър, отколкото мислех, но изпълних плана си (ВИДЕО)

Мейуедър: Конър е по-добър, отколкото мислех, но изпълних плана си (ВИДЕО)
0

Флойд Мейуедър остана непобеден и в 50-ия си мач на професионалния ринг, две години след отказването от активния спорт, след като спечели авантюрата „Битката на годината“ срещу ММА звездата Конър Макгрегър. Съдията спря безпощадната канонада на 40-годишния американец в 10-ия рунд срещу оказващия никаква съпротива и видимо изтощен ирландски боец – технически нокаут, 50-0.

„Говорихме за това още преди мача – той е тежък противник. Тъй като феновете не бяха доволни от победата ми над Мани Пакяо, сега си мисля, че им дадохме това, което искаха да видят. Конър е много по-добър, отколкото си мислех, че ще бъде. Използваше различни ъгли, сменяше гарда, той е тежък съперник.

Планът ми беше точно такъв – да го оставя да опитва силните си удари в началото на мача и да изчакам момента си, когато вече съм го изморил достатъчно. Гарантирах на всички преди мача, че няма да гледат пълните 12 рунда. Боксът е страхотен спорт, ММА е страхотен спорт.

Роки Марсиано е легенда и нямам търпение един ден и аз да вляза в Залата на славата. Дами и господа, това беше последният ми мач“, каза Мейуедър на интервюто си на ринга малко след края на мегасблъсъка с Макгрегър.