Начало Бокс Марио Бариос: Искам да стана двукратен световен шампион

Марио Бариос: Искам да стана двукратен световен шампион

Марио Бариос: Искам да стана двукратен световен шампион
0

Марио Бариос има ясен план за завръщане сред най-големите имена, след като в категория до 67 кг. точно преди година загуби дебюта си в дивизията от Кийт Тюрман.

На 11 февруари му предстои сблъсък с Джовани Сантиаго, където при успех се попадне сред имената, които ще получат шанс за шампионските пояси в близките година-два.

Победата ще ме постави в позицията, в която искам да съм, а именно в надпреварата за световните титли. Много пояси бяха овакантени напоследък и смятам, че със силно представяне бих могъл да попадна в микса с останалите световни шампиони в дивизията. Целта ми в момента е да стана двукратен световен шампион. Победата на практика ще ме доближи една крачка по-близо до елиминатор за титла или до големите имена в полусредна категория. Бих искал съгражданите ми да са горди с мен, а големите организации да ме търсят за големите битки“, каза Бариос, цитиран от Boxing Scene.

Припомняме, че той е бивш шампион в категория до 64 кг., но, откакто се завърна при треньора Боб Сантош, 27-годишният боксьор реши твърдо да остане при по-тежките и да се бори за мястото си под звездите.