Начало Бокс Масвидал: Ще сваля Канело на задникa му
0

Масвидал: Ще сваля Канело на задникa му

Масвидал: Ще сваля Канело на задникa му
0

Хорхе Масвидал е повече от сериозен в намеренията си да се пробва на боксовия ринг, като е убеден, че би имал сериозно предимство „гостуване“ на боксьор.

Американецът се позова на двубоя между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър през 2017 г., който му е показал, че „боксьорите не разчитат действията на ММА бойците“, а фаворит за съперник му е Саул „Канело“Алварес.

„Мога да се боксирам. Удрям здраво. Доста разнообразен съм. Няма да се изморя в 12-рундов мач, особено ако имам достатъчно време да се подготвя за него. Чух, че сме ги убили като зрителски интерес. Сериозен съм, искам да се бия с Канело. Ще бъде малко разнообразие, бих пренесъл таланта си на друго място. Сигурен съм, че мога да шокирам света. В мача между Конър и Мейуедър видях много неща, добри и лоши. Видях, че те не могат да разчитат толкова добре действията ни, колкото ние техните. Нашите движения са по-различни. Покриваме пространствата другояче. Това им създава проблеми. Мога да отправя достатъчно удари по Канело, че да го накарам да си седне на задника. Очевидно ще търся нокаут. Нищо друго. Не искам да проявявам неуважение към Канело, защото смятам, че той е звяр. Невероятен е.Ще бъде чест да се изправя срещу него на ринга. Но той наговори едни глупости, че никой ММА боец няма да бъде предизвикателство за него. Сигурен съм, че не е така“, каза Масвидал.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.