Начало Бокс Оскар де ла Оя отговори на слуховете за мач с Канело

Оскар де ла Оя отговори на слуховете за мач с Канело

Оскар де ла Оя отговори на слуховете за мач с Канело
0

Оскар де ла Оя изненадващо не изключи вероятното си завръщане да бъде срещу Саул Алварес-Канело. Бившето величие в бокса има сериозни намерения отново да сложи ръкавиците, а навярно в главата му се върти битка с настоящето лице на красивия спорт.

Журналистът Крис Маникс попита легендарния Де ла Оя дали има шанс да го видим срещу Канело през 2021 година.

„Не знам. Лудост е, но не чак толкова“, отговори Оскар.

Напоследък се говори все повече за разрив в отношенията между златния медалист от Барселона 1992 и рижия боец.

„Канело е най-добрият в момента. Той е страхотен. Удря като муле! Не знам, Крис, хвърляш ме в огъня с този въпрос. Но това е голямото предизвикателство и ти го знаеш. Аз никога не давам задна – срещу когото и да е. Нека почакаме и ще видим“, допълни Оскар де ла Оя.

Легендата се отказа на 35 години и навярно съжалява за това решение. В момента е на 47, а Саул Алварес наскоро навърши 30.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.