Начало Бокс Дюбоа и Джойс се шегуват пред медиите (ВИДЕО)

Дюбоа и Джойс се шегуват пред медиите (ВИДЕО)

Дюбоа и Джойс се шегуват пред медиите (ВИДЕО)
0

Даниел Дюбоа и Джо Джойс позираха лице в лице пред фотографи и журналисти под строги марки за сигурност. Двамата британци кръстосаха погледи и с „подгряващите“ си съперници Ерик Пфайфер и Майкъл Уолиш.

Между бойците беше поставено стъкло предвид пандемията на COVID-19.

Джойс и Уолиш влязоха в ролята на мимове и породиха усмивки сред присъстващите.

Двамата ще се срещнат на ринга на 25 юли в Стратфорд.

Другият сблъсък, предхождащ шоуто през октомври, е между Дюбоа и германеца Пфайфер на 29 юли. Битките ще бъдат пред празни трибуни.

Промоутърът Франк Уорън също присъства на събитието и изгледа отблизо шегите на боксьорите. Силният човек в бокса на Острова се надява фаворитите да вземат своето и да запазят нулите в графата загуби преди мега сблъсъка Дюбоа – Джойс през октомври.

Уорън изрази надежда, че през есента мачовете вече ще се играят пред публика.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.