Начало Бокс Джо Джойс: Грешите като фаворизирате Дюбоа

Джо Джойс: Грешите като фаворизирате Дюбоа

Джо Джойс: Грешите като фаворизирате Дюбоа
0

Сребърният медалист от Олимпийски игри Джо Джойс е считан за аутсайдер в битката с Даниел Дюбоа. И двамата са непобедени при професионалистите до момента, но Джойс съвсем не е съгласен, че ще допусне първо поражение.

„Няма как да знаете кой ще спечели в такава битка“, Джойс сподели пред British Boxers TV. „Когато я обявиха, повечето хора застанаха зад Дюбоа. Мога да докажа, че са направили грешния избор.“

Мачът беше отлаган няколко пъти и в крайна сметка ще се изиграе на 24 октомври в Лондон.

„Той беше много добре изграден от Франк Уорън. Експлозивен е и винаги е готов. Ще бъде трудна вечер за мен, но вярвам в победата. Не съм стигнал до тук, защото нямам умения. Ще се докажа като топ боец на Уорън. Очаква ви луд екшън, но грешите като фаворизирате Дюбоа“, допълни Джойс.

Отново пренасрочиха Дюбоа-Джойс

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.