Начало ММА Хукър: Нямам извинение за загубата и не съжалявам

Хукър: Нямам извинение за загубата и не съжалявам

Хукър: Нямам извинение за загубата и не съжалявам
0

Дан Хукър остава с високо вдигната глава след загубата от Дъстин Порие на UFC on ESPN 12. Новозеландецът и „Диаманта“ сътвориха страхотно шоу, претендент за Мач на годината.

След петрундовия екшън двамата бяха отведени в болница, където са им направени обстойни прегледи.

„Бързо съобщение към всички, които ме подкрепят. Нямам извинение за загубата от Дъстин и не съжалявам“, Хукър написа до феновете си.

„Малките разочарования не могат да ме съкрушат.“

„Прегледаха ме и всичко е наред. Имам няколко драскотини над окото, но такава е нашата игра. Няма грижи. Ще се завърна скоро“, допълни Дан Хукър.

След завръщането си в Нова Зеландия ще трябва да бъде под 14-дневна карантина. Загубата му прекъсна серията от три поредни успеха. Предстои да разберем до кое място ще падне в ранглистата на лека категория.

Преди битката в Лас Вегас беше пети.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.