Начало ММА Петъчни прогнози: Зрелището в Лас Вегас е гарантирано

Петъчни прогнози: Зрелището в Лас Вегас е гарантирано

Петъчни прогнози: Зрелището в Лас Вегас е гарантирано
0

Събитието UFC on ESPN 12 предвещава зрелищни сблъсъци и много радост за окото на всеки ММА ценител. Битките отново ще бъдат в Лас Вегас, а Дейна Уайт се е погрижил екшънът по време на пандемия да не спира. Ето и нашите прогнози.

Дъстин Порие – Дан Хукър

Сблъсък на двама от топ бойците в лека категория на UFC. Порие беше близо до това да откаже Хабиб Нурмагомедов при последната си поява в октагона. Преди това нареди серия от впечатляващи победи срещу именити съперници и изглежда като един от най-опасните бойци в организацията. На хартия е фаворит, но името Хукър винаги е криело подводни камъни. Това е от състезателите, които както могат да спечелят наглед невъзможен сблъсък, така се провалят чутовно срещу по-неопитен противник.

Дан наниза 7 успеха на сметката си в последните 8 сблъсъка. И двамата са във възход и зрелището е гарантирано. Мачът е в 5 рунда, а нашата прогноза е да се изиграят поне 3 за 2,00 коефициент. Двамата ще се бият до последен дъх.

Майк Пери – Мики Гал

Тук фаворитът би трябвало значително по-лесно да стигне до победата. Пери да спечели с нокаут, технически нокаут, събмишън или дисквалификация за 1,70.

Боец отпадна от картата на UFC on ESPN 12 заради коронавирус

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.