Начало Бокс Джойс не е изненадан от представянето на Дюбоа

Джойс не е изненадан от представянето на Дюбоа

Джойс не е изненадан от представянето на Дюбоа
0

Джо Джойс, който е следващият съперник на ринга на Даниел Дюбоа, разкри пред BT Sport, цитиран от Boxingscene.com, че не е изненадан от представянето на младия талант.

„Той направи онова, което очаквах да направи. Наистина смятах, че всичко ще приключи още в първия рунд. Очакваше се. Жалко, че той не се срещна с Файфер. При цялото ми уважение към Снайдерс, той излезе за да загуби“, каза Джойс.

Припомняме, че Дюбоа продължи победния си ход на професионалния ринг. „Динамита“ надделя над Рикардо Снайдерс с технически нокаут във втория рунд в сблъсъка за интерконтиненталната титла на WBO при най-тежките. Успехът беше под номер 15 за Дюбоа, 14 от които, включително и този, са след нокаут.

„Фасулска работа. Бих направил същото, може би дори по-бързо. Дюбоа е брутален нокаутьор. Беше интересно да го гледам и бях готов да се изправя на ринга срещу него“, завърши Джойс.

Джо Джойс е следващият противник на Дюбоа. Сблъсъкът между двамата непобедени на професионалния ринг английски боксьори ще се проведе през октомври.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.