Начало Бокс Джойс не е изненадан от представянето на Дюбоа

Джойс не е изненадан от представянето на Дюбоа

Джойс не е изненадан от представянето на Дюбоа
0

Джо Джойс, който е следващият съперник на ринга на Даниел Дюбоа, разкри пред BT Sport, цитиран от Boxingscene.com, че не е изненадан от представянето на младия талант.

„Той направи онова, което очаквах да направи. Наистина смятах, че всичко ще приключи още в първия рунд. Очакваше се. Жалко, че той не се срещна с Файфер. При цялото ми уважение към Снайдерс, той излезе за да загуби“, каза Джойс.

Припомняме, че Дюбоа продължи победния си ход на професионалния ринг. „Динамита“ надделя над Рикардо Снайдерс с технически нокаут във втория рунд в сблъсъка за интерконтиненталната титла на WBO при най-тежките. Успехът беше под номер 15 за Дюбоа, 14 от които, включително и този, са след нокаут.

„Фасулска работа. Бих направил същото, може би дори по-бързо. Дюбоа е брутален нокаутьор. Беше интересно да го гледам и бях готов да се изправя на ринга срещу него“, завърши Джойс.

Джо Джойс е следващият противник на Дюбоа. Сблъсъкът между двамата непобедени на професионалния ринг английски боксьори ще се проведе през октомври.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".