Начало Борба Свободняците стартират лагер на Белмекен

Свободняците стартират лагер на Белмекен

Свободняците стартират лагер на Белмекен
0

Националният ни отбор по свободна борба стартира днес лагер на Белмекен. Отборът ни е воден от старши треньора Валентин Ангелов. Борците ни ще водят подготовка на високопланинската база до 19 септември. Основното състезание, за което се готвят спортистите ни е Световното първенство, което трябва да се състои в края на годината в сръбската столица Белград.

Лагерът на класиците ни приключи на 28 август. Те се готвиха в Тетевен.

Националните ни отбори по борба за жени и девойки приключиха лагера си на Белмекен.

До 4 септември  в лагерна обстановка се подготвят и юношите ни – свободният стил е в Сливен, а класиците са в София.

Международната федерация по борба трябва да утвърди през септември спортния календар за месеците октомври, ноември и декември.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".