Начало Бокс Джойс: С нетърпение очаквам да победя Дюбоа

Джойс: С нетърпение очаквам да победя Дюбоа

Джойс: С нетърпение очаквам да победя Дюбоа
0

Джо Джойс смята, че може да победи Даниел Дюбоа в сблъсъка между двамата, който ще се състои на 28 ноември. Срещата ще се проведе в Уестминстър, Великобритания. Двубоят ще бъде за титлите в тежка категория (WBC Silver, EBU, Commonwealth (British Empire), BBBofC British).

„В момента Даниел е топ боксьорът на „Queensberry“ и „BT Sport“, така че ако го победя или когато го победя, ще бъда онзи над когото да бдят“ , заяви Джойс, цитиран от boxingscene.com.

„Според Франк (Уорън) победителят евентуално би могъл да получи шанс да се бие за световната титла, а аз определено заради това се боксирам. Така че с нетърпение очаквам да победя Дюбоа и да стана номер 1“, добави 35-годишният боксьор.

Джо Джойс има 11 победи от 11 срещи на професионалния боксов ринг. Той е спечелил 10 от тях с нокаут. За последно сребърният медалист при най-тежките от Игрите в Рио през 2016 година се качи на ринга в края на юли, побеждавайки Майкъл Уолиш с технически нокаут в третия рунд.

Младият талант Даниел Дюбоа също няма загуба при професионалистите. 23-годишният боксьор е спечелил 15 срещи от 15, 14 от които с нокаут. На 29 август, тази година, „Динамита“ победи Рикардо Снайдерс с технически нокаут във втория рунд, печелейки по този начин интерконтиненталната титла на WBO в тежка категория.