Начало Бокс Желанието на Фюри се сбъдна: Дюбоа се разбра с Джойс

Желанието на Фюри се сбъдна: Дюбоа се разбра с Джойс

Желанието на Фюри се сбъдна: Дюбоа се разбра с Джойс
0

Даниел Дюбоа и Джо Джойс са се разбрали за условията си и официалното обявяване на битката е въпрос на часове. По-рано този месец Франк Уорън обяви, че работи уселено по това чакано британско дерби.

Тайсън Фюри си го пожела веднага щом разбра, че Марко Хук се оттегли от срещата с Джойс заради контузия в ръката.

Информацията на журналиста Майк Копингер е, че непобедените британски гиганти в тежка категория ще премерят сили на 18 април в „O2 Arena“, Лондон. Мачът е шанс за сериозен скок в световната ранглиста и за двамата.

22-годишният Дюбоа вече има 14 победи (13 КО) в 14 мача. Твърди, че е готов да се бие за всяко отличие. Изпрати невероятна 2019 година, в която завърши с нокаут всичките си петима съперници.

Джойс е 34-годишен сребърен медалист от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016. При професионалистите е 10-0 (9 КО), като може да се похвали с победи над популярните имена Брайънт Дженингс и Бърмейн Стивърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.